„Шта знаш о саобраћају“ је стални облик саобраћајног васпитања и образовања ученика основних школа и обухвата разноврсне активности у оквиру којих се ученици, реализацијом редовног програма и ваннаставних садржаја у области саобраћајно-техничке културе, припремају за безбедно учешће у саобраћају.

У такмичењу „Шта знаш о саобраћају“ ученици су исказали своја теоријска и практична знања и вештине у саобраћају, односно показали са колико успоеха то знање могу да примене у свакодневном учествовању у саобраћају.

Ауто-мото савез Србије организовао је такмичење „Шта знаш о саобраћају“ уз подршку Друштва наставника техничког образовања Србије, по одобрењу Министарства просвете.

Непосредну организацију, припрему и реализацију општинског такмичења, 12. априла 2014. године, спровела је наша школа, у сарадњи са надлежном школском управом, надлежним правним лицем из система Ауто-мото савеза Србије, надлежним одељењем саобраћајне полиције и другим релевантним и заинтересованим институцијама, организацијама и појединцима, чија је делатност, активност или стручно опредељење блиско области безбедности у саобраћају.

Резултати остварени на овом такмичењу су у прилогу.

Резултати
Резултати група Б дечаци
Резултати група Б девојчице
Резултати група Ц дечаци
Резултати група Ц девојчице