У нашој школи, као и претходних година, одржана  је приредба поводом пријема првака и поласка у школу. Ученици четвртог разреда припремили су пригодан програм, који је био намењен родитељима и будућим ученицима.

Програм је почео поздравном песмом „Родитељима првака“  и на тај начин исказана је добродошлиц а свим присутнима, а посебно родитељима првака. У наставку програма  уследило је обраћање првацима   кроз стихове „Први дан у школи“. Драмским делом  „Један обичан дан “ драмска група је показала своја глумачка умећа и насмејала публику показавши како изгледа једно поподне у породици школараца. На крају програма чули су се занимљиви и поучни „Савети за родитеље“ , а затим обраћање родитељима и ученицима.

Након приредбе, директорка школе Вера Симић поздравила је све присутне госте, а ученицима и родитељима пожелела срећан почетак и добру сарадњу. Уследило је обраћање представника градског руководства Видоја Дрндаревића, а потом и обраћање учитељице Весне Вукић Јелић. На крају програма извршена је прозивка ученика и подела поклон-пакета.

6 10 1189-1

Слађана Марковић