Савиндан у Рибашевини
Школска слава Савиндан свечано је обележена у издвојеном одељењу у Рибашевини уз присуство родитеља, наставника и многобројних гостију. Рециталима, песмама и драмским одломцима присетили смо се лика и дела великог српског просветитеља. Пригодним програмом ученици су нас провели кроз живот Светог Саве и подсетили нас на поуке којима је Свети Сава учио децу и одрасле.

_DSC5350 _DSC5351 _DSC5354 _DSC5359
Након приредбе исечен је славски колач. Домаћин славе био је Александар Ковачевић. И ове године, као и претходних година, уз помоћ учитељица, наставника и родитеља обезбеђене су награде за најуспешније ученике на ликовном конкурсу, подељени су пакетићи ученицима школе и будућим ученицима и организована је свечана трпеза. Дружење са родитељима и гостима наставило се до поподнева.

_DSC5346Слика 9 Савиндан Рибашевина Слика 8 Савиндан Рибашевина Слика 7 Савиндан Рибашевина Слика 6 Савиндан Рибашевина Савиндан Рибашевина слика 5 Савиндан Рибашевина слика 4 савиндан Рибашевина слика 3 Савиндан Рибашевина слика 2 Савиндан Рибашевина слика 1